СЛЪНЧОГЛЕДОВ ТАХАН 200 г

4.20лв.

Тахан от грижливо отглеждан слънчоглед в плодородните региони на България.

Добави в любими
Добави в любими
Тахан от грижливо отглеждан слънчоглед в плодородните региони на България. Семената се белят и пекат на ниска температура, без добавяне на мазнина и сол. Смилат се на каменна мелница, за да се запазят максимално хранителните качества на слънчогледа. Консумирайте натурален, смесен с мед, фурми или агаве за намазване на филийка, за приготвянето на сурови торти, сладкиши, печива, добавен към плодове и плодови салати, към зърнени закуски и др.

Внимание:

– Може да съдържа следи от обвивката. – Отделянето на мазнината по повърхността е естествено. След отваряне разбъркайте, докато се възстанови кремообразната консистенция.

Съхранение:

На сухо и хладно място без пряка слънчева светлина. След отваряне е препоръчително да се консумира в рамките на 30 дни и да се съхранява в плътно затворен съд, без достъп на въздух.

Съставки:

Белено и печено слънчогледово семе (100%)

Информация за алергени:

Съдържа слънчогледови семена, може да съдържа следи от лешници, бадеми, кашу, фъстъци, орехи и други ядки.

Хранителна информация за 100 г:

Енергийна стойност: 688 kcal / 2879 kJ Мазнини: 60 г, от които наситени: 5,5 г Въглехидрати: 8 г, oт които захари: 2,4 г Белтъчини: 20,8 г Фибри: 8,5 г Сол: <0,01 г* * Съдържанието на сол се дължи изцяло на естествено съдържащия се натрий.