ФЪСТЪЧЕН ТАХАН 200 г

7.40лв.

Фъстъчен тахан от подбрани висококачествени сортове фъстъци, които са грижливо отглеждани в плодородни региони на България.

Добави в любими
Добави в любими
Фъстъчен тахан от подбрани висококачествени сортове фъстъци, които са грижливо отглеждани в плодородни региони на България. Внимателно изпечен на ниска температура, за да се отключи специфичният му неповторим аромат. Изпичането е сухо (без мазнина) и без добавяне на сол. Смлян фино на каменна мелница до нежна паста с цел максимално запазване на натуралните и здравословни вещества на фъстъка, както и неговия мастно-киселинен състав. Консумирайте натурален, смесен с мед, фурми или сироп от агаве за намазване на филийка, в приготвянето на сурови торти, сладки, печива, към плодове, към зърнени закуски и други.

Внимание:

– Отделянето на мазнината по повърхността е естествено. След отваряне разбъркайте, докато се възстанови кремообразната консистенция.

Съхранение:

На сухо и хладно място без пряка слънчева светлина. След отваряне е препоръчително да се консумира в рамките на 30 дни и да се съхранява в плътно затворен съд, без достъп на въздух.

Съставки:

белени фъстъци (100%).

Информация за алергени:

* Съдържа фъстъци, може да съдържа следи от лешницибадемикашусусаморехи и други якдки.

Хранителна информация за 100 г:

Енергийна стойност: 2520kJ / 602kcal Мазнини: 48.7g, от които наситени: 8.2g. Въглехидрати: 12.1g, oт които захари: 5.9g. Белтъчини: 29.8g. Сол: 0g*. * Съдържанието на сол се дължи изцяло на естествено съдържащия се натрий.