Морски фитопланктон 90 веган капсули

44.49лв.

Добави в любими
Добави в любими

Описание

Какво е морски фитопланктон?

Морски фитопланктон е общото име за вид микро водорасло наречено Nannochloropsis Gaditana. Фитопланктона е изключително хранителен и предоставя впечатляващ спектър от хранителни вещества такива като аминокиселини, хлорофил, витамини, минерали и микроелементи. Той е уникален защото съдържа значителни количества Омега-3 мастни киселини (ЕРА), което го прави суперхрана със съществено значение, която да се включи в нашето ежедневно хранене.

Защо да приемаме фитопланктон?

Омега-3 мастните киселини (ЕРА) съдържащи се в морския фитопланктон са необходими за тялото и мозъка, както и за общото състояние и оптимална производителност. Фитопланктона е устойчива алтернатива на рибата и рибеното масло. Така че няма да имате притеснения относно замърсители и намаляващи рибни запаси!

Този фитопланктон е отгледан в отворена езерна система в парник със защитена среда, осигурявайки пълен качествен контрол и чистота. Езерата са водоснабдени с древна морска вода изпомпана от 80 метра дълбочина, богата на минерали и соли които значително повишават хранителните стойности на фитопланктона. По този начин се предоставя фитопланктон с най-високо качество, с по-ниска цена от тази на стандартните методи на производство.

Препоръчителен дневен прием: 2 капсули преди закуска и 2 преди вечеря.

Съхранение: На сухо и тъмно място.
Култивиран в Нидерландия (Европа).
Производител: Нидерландия

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Морски фитопланктон 90 веган капсули“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

BulgarianEnglishFrenchGermanItalianRussian

Call Now

Pin It on Pinterest