Морски фитопланктон на прах 50 г

39.99лв.

Изчерпан

Добави в любими
Добави в любими

Описание

Какво е морски фитопланктон?

Морски фитопланктон е общото име за вид микро водорасло наречено Nannochloropsis Gaditana. Фитопланктона е изключително хранителен и предоставя впечатляващ спектър от хранителни вещества такива като аминокиселини, хлорофил, витамини, минерали и микроелементи. Той е уникален защото съдържа значителни количества Омега-3 мастни киселини (ЕРА), което го прави суперхрана със съществено значение, която да се включи в нашето ежедневно хранене.

Защо да приемаме фитопланктон?

Омега-3 мастните киселини (ЕРА) съдържащи се в морския фитопланктон са необходими за тялото и мозъка, както и за общото състояние и оптимална производителност. Фитопланктона е устойчива алтернатива на рибата и рибеното масло. Така че няма да имате притеснения относно замърсители и намаляващи рибни запаси!

Този фитопланктон е отгледан в отворена езерна система в парник със защитена среда, осигурявайки пълен качествен контрол и чистота. Езерата са водоснабдени с древна морска вода изпомпана от 80 метра дълбочина, богата на минерали и соли които значително повишават хранителните стойности на фитопланктона. По този начин се предоставя фитопланктон с най-високо качество, с по-ниска цена от тази на стандартните методи на производство.

Препоръчителен дневен прием: смесете 1г във вода два пъти на ден или 2г един път на ден.

Съхранение: На сухо и тъмно място.
Култивиран в Нидерландия (Европа).
Производител: Eco Mundo, Van Speijkstraat 150BG, 1057HK Amsterdam, Нидерландия

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Морски фитопланктон на прах 50 г“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

BulgarianEnglishFrenchGermanItalianRussian

Call Now

Pin It on Pinterest