ЛЕЩА ЧЕРНА, 1 кг

7.60лв.

Черна леща Белуга

Добави в любими
Добави в любими
Категория: Етикети: , , ,

Описание

Черната леща е третата най-богата на протеини растителна храна след конопа и соята. Името й се дължи на факта, че след сваряване зрънцата й остават цели и лъскави, подобно на хайвер на риба белуга.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА: Измийте лещата под течаща вода и я накиснете за 2 часа. Вари се в съотношение 1:2 (леща:вода), като може да се добави още вода при нужда. Белуга е ефектна добавка към салати и супи, както и чудесна основа за гарнитури.

СЪХРАНЕНИЕ: На сухо и прохладно място при стайна температура.

ХРАНИТЕЛНИ СТОЙНОСТИ ЗА 100 G

Енергийна стойност (Kcal) 380
Мазнини (g) 1.1
от които наситени мастни киселини (g) 0.2
Въглехидрати (g) 56.4
от които захари (g) 2.0
Влакнини (g) 20.6
Белтъчини (g) 25.8
Сол (g) 0.02

Допълнителна информация

Разфасовка

0,250 кг., 0,500 кг., 1 кг.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „ЛЕЩА ЧЕРНА, 1 кг“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

BulgarianEnglishFrenchGermanItalianRussian

Call Now

Pin It on Pinterest