Кенийското кафе е считано за най – елитното и уникално кафе. За супермодела кафе в световен мащаб, което буди възхищението на всеки един кафе ценител. За кафе на зърна Кения – Kenya Marumi Miranga се казва,че олицетворява сила и характер. Кафе Кения има уникална техника за обработка, което допринася значително за забележителното качеството в чашата. Кения използва процес на „двойна ферментация“, в която зърната се накисват в ферментационни резервоари два пъти (за 12-24 часа всеки път). За да се почисти излишния органичен материал, да се засилят аминокиселините и протеините в зърната.
Кенийските производители сушат кафето си до 11-12% влага в специални легла за 7 -14 дни в зависимост от условията.
Допълнителна информация
Разфасовка
0,250 кг.
Отзиви
Все още няма отзиви.
Напишете първия отзив за „Кафе на зърна Кения, 5 кг“ Отказ
Отзиви
Все още няма отзиви.