Зеолит 200г

4.99лв.

Добави в любими
Добави в любими

Описание

Природен дар от Родопите!

Активна биологична хранителна добавка

Rhodosorb – Farer e 100% природен, модифициран Зеолит с високо съдържание на минерала Клиноптилолит. Едно от свойствата на минерала Клиноптилолит е да преструктурира /йонизира/ водата по естествен начин.

Предназначение: Редовната употреба на преструктурирана чрез Родосорб Фарер вода благоприятно влияе върху процеса на храносмилане, отделяне на токсините и нормализиране на минералния обмен в организма и биохимичните показатели на кръвта, укрепва имунната система, подпомага потентността и издържливостта. Преструктурираната /йонизирана/ вода е превъзходно средство за неутрализиране на свободните радикали, изчиства организма, като регулира процесите на храносмилане и по този начин изхвърля токсичните и вредни вещества, в това число радиоактивните. Източник е на необходимите микро и макро елементи, помага за нормализиране обменните процеси на липидите, белтъчините и въглехидратите, намалява нивото на общия холестерол.

Препоръчителен прием: Трябва да поставите съдържанието на пакетчето в 10 литра вода /слабоминерализирана, трапезна или изворна/, да престои от 6 до 8 часа и след това да консумирате редовно водата. Родосорб Фарер може да се използва в продължение на 90 дни, след това се заменя с нов.

Препоръчва се: За всички мъже, жени и деца под и над 10 години, като средство за предотвратяване и профилактика на онкологични, вирусни, стомашно-чревни, сърдечно-съдови, костно-ставни заболявания, изчистване на организма, в това число от тежки метали и радиоактивни елементи.

Взаимодействия с лекарства: съчетава се добре с всички лекарствени средства, прилагани за лечение на посочените заболявания.

Съхранение: в оригинални опаковки, на сухо и защитено от светлина място, при температура до 30°C.

Да не се превишава препоръчваната доза. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да се съхранява на място недостъпно за деца.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Зеолит 200г“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

BulgarianEnglishFrenchGermanItalianRussian

Call Now

Pin It on Pinterest