Детоксикиращи лепенки за крака 10 бр.

4.99лв.

Натурални детоксикиращи лепенки за крака.

Добави в любими
Добави в любими

Описание

Поговорка: „Краката на човек са като корените на дърво. Когато човек остарее първи изнемощяват краката, когато дървото умира, първо корените му умират.“

Натурална растителна квинтесенция. Разсейването на токсините може да бъде видяно. Разсейването на токсините от стъпалото е изключително добър начин за запазване на здравето.

• Само за една нощ черните и маслени токсини излизат от стъпалото.
• Разсейват токсините и поддържат красотата.
• Релаксират и премахват влагата.
• Снабдяват с жизненоважна субстанция.
• Оформят и разкрасяват тялото.
• Подпомагат съня и облекчават умората.
• Разкрасяват ходилото и премахват миризмата.

Само залепете детоксикиращата лепенка върху вашето стъпало преди лягане, така тя ще ви помогне да разсеете токсините по-лесно. Показано е в професионални материали, че при употреба на лепенката за 2 часа, отпадъците на тялото и токсините започват да се елиминират. На следващата сутрин ще откриете големи количества от черно и лепкаво отпадъчно масло, течност и токсини които са били абсорбирани от нея. Понякога торбичката на лепенката за крака може да стане в жълтеникаво-кафява, тъмно кафява или черна, поради индивидуалните разлики.

Основни предназначения: 1. Активира клетките, подобрявайки функциите на жизненоважни органи. 2. Елиминирайки влагата, попълва с жизненоважна субстанция. 3. Спомага за съня. 4. Разсейва токсините натрупани в абсорбиращата система, насърчава функциите на абсорбиращата система и засилва имунитета.

Инструкции за употреба:
1. Прилагайте върху чисти ходила.
2. Вземете опаковката с голямата лепенка и я отворете (самозалепващия се дишащ лейкопласт), отлепете по-голямата предпазна хартия.
3. След това отворете опаковката с квинтесенцията на прах, разклатете торбичката и я залепете по средата (от към страната с надписи) към големия самозалепващ се лейкопласт.
4. Залепете големия лейкопласт (с вече залепената торбичка към него) към ходилото като отстраните и по-малката предпазна хартия.
5. Може да се използват в продължение на 6 – 7 часа веднъж или два пъти на ден преди сън.
6. След това ги отлепете и почистете кожата.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Детоксикиращи лепенки за крака 10 бр.“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

BulgarianEnglishFrenchGermanItalianRussian

Call Now

Pin It on Pinterest