ВОСЪЧНИ КЪРПИ, КОМПЛЕКТ XL

27.00лв.

Комплект XL включва 3 броя восъчни кърпи:

  • 1 бр – 25 х 25 см
  • 1 бр – 30 х 30 см
  • 1 бр – 40 х 40 см
Добави в любими
Добави в любими

Описание

Предлагат се в няколко десена.

Комплект XL включва 3 броя восъчни кърпи:

  • 1 бр – 25 х 25 см
  • 1 бр – 30 х 30 см
  • 1 бр – 40 х 40 см

Състав: Восък от био пчеларска ферма в Родопите, Био масло от жожоба, Натурална дамарова смола и 100% памук. Восъкът е с научнодоказани антибактериални свойства, маслото от жожоба е естествен консервант, който предпазва от окисляване, а дамаровата смола не е регистрирана като алерген за разлика от много други смоли. Импрегнираните с тези съставки кърпи са напълно здравословни и запазват храната свежа.

Начин на употреба: Подходящи за покриване на купи, тави, чинии или контейнери за храна. За да покриете плътно съда, леко притиснете кърпата около него. От топлината на ръцете восъкът ще омекне, а благодарение на смолата кърпата ще прилепне плътно. Могат да се използват за директно опаковане на плодове, зеленчуци, хляб, сандвичи, подправки, семена, ядки и домашни печива. Подходящи за хладилник и фризер. Незаменим помощник при опаковане на домашна храна за път, офис, за училище или за излет.

*Не се препоръва да се използват за загъване на цитрусови плодове, както за месо и риба.

Почистване: след употреба измийте с хладка вода и мека гъба и оставете да изсъхне. Може да се използва малко препарат за съдове.

Съхранение: на стайна температура или в хладилник.

Страна на произход: България

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg
BulgarianEnglishFrenchGermanItalianRussian