Био масло Ghee 160г

10.99лв.

Добави в любими
Добави в любими
Категория: Етикети: , , ,

Описание

Екологичен продукт, добит от свободно отглеждани на чисти пасища животни, в биосертифицирани ферми.

Според традиционната технология, маслото се пречиства чрез преваряване, като по този начин се отстраняват холестерина и млечния белтък. Полученото масло има деликатен кехлибарен цвят и аромат. Въпреки че е направено от мляко, в процеса на пречистване се премахват млечните протеини и примеси и поради тази причина дори и хора с непоносимост към лактоза не проявяват алергични реакции след неговата консумация.

Приготвената с Ги масло храна позволява на тялото много по-добре да усвои полезните витамини и минерали, които се съдържат в нея. Използва се от хилядолетия, не само за кулинарни цели, но и при детоксикиращи и пречистващи програми. Целебните му свойства служат и за терапия и грижа за кожата. При ежедневна употреба то помага за поддържане на доброто физическо състояние на организма.

Ги маслото ускорява всички стадии на метаболизма и храносмилането, като спомага за изчистване на тъканите от вредните натрупвания. То е забележително подмладяващо и тонизиращо средство за нервната система и мозъка.

Важно:
1. Ги маслото има висока точка на задимяване (250°C)

2. Подходящо за:
– пържене
– печене
– влагане в тестени изделия
– директна консумация

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Био масло Ghee 160г“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

BulgarianEnglishFrenchGermanItalianRussian

Call Now

Pin It on Pinterest