Описание
Масло Гхи е важна част от кухнята на Аюрведа като пречистено масло. Използва се за готвене, пържене, печене и задушаване. Био млякото за масло Гхи се доставя от крави, които пасат в Баварския регион в подножието на Алпите.
За балансирана аюрведическа кухня и диета. В Аюрведа, подправките за готвене се приготвят първоначално в разтопено масло Ги и след това се прибавят към сосове или Дал ястия, за да се придаде типичен вкус.
Хранителни стойности | за 100g |
Енергийна стойност | 3693 kJ/898 kcal |
Мазнини | 99,8g |
– от които наситени мастни киселини | 64,9g |
Въглехидрати | 0g |
– от които захари | 0g |
Белтъци | 0g |
Сол | 0g |
Изображението върху опаковката е само предложение за сервиране.
Внимание: Масло Гхи е естествен продукт. При стайна температура консистенцията може да бъде частично твърда и частично течна. При преход от течно към твърдо състояние се образуват гранулирани структури, които са характерни за продукта и не се дължат на промяна в качеството.
Съхранение: Да се съхранява на сухо и хладно място. След отваряне да се използва в рамките на няколко месеца.
Отзиви
Все още няма отзиви.