БИО ВИНЕН ОЦЕТ, VEDA, 500 ml

4.09лв.

Добави в любими
Добави в любими

Описание

БИО ВИНЕН ОЦЕТ

6% киселинност

Винен оцет се произвежда чрез оцетнокисела ферментация на биологично червено вино, добито от биологично отгледани червени сортове грозде. Съдържа всички минерални и биологично активни съставки, които преминават от гроздето във виното и после в оцета.

Ароматен оцет с характерен вкус на вино, плътен плодов аромат и лека нотка на боровинки.

Това е възможно най-традиционният оцет използван от векове за овкусяване и консервиране на туршии. Той е и най киселият – 6% в сравнение с плодовите оцети – 5%.

Термично необработен, за да се осигури здравословен продукт. Не съдържа изкуствени оцветители и аромати.

Появата на утайка е естествен процес и не влияе на качеството на продукта.

Ние препоръчваме био винен  оцет:

  • за овкусяване на салати и ястия

  • за приготвяне на туршии

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „БИО ВИНЕН ОЦЕТ, VEDA, 500 ml“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

BulgarianEnglishFrenchGermanItalianRussian

Call Now

Pin It on Pinterest