АЛОЕ ВЕРА, СУХ ЕКСТРАКТ

10.40лв.

Разфасовка – 50 гр

Добави в любими
Добави в любими
Категория: Етикети: ,

Описание

Aloe Vera е от семейството на лилиите с форма на кактус и на височина достига от 30 до 60 см. Листата му са месести с бодли от всички страни, широка основа и заострени върхове. Вътрешността им е пълна с лечебен гел, който има близо 96% вода и 4% важни микроелемнти като витамините B, C, A и E, калций, аминокиселини и ензими.

Приложението на алое може да бъде проследено още от дълбока древност в Египет, където е било известно като “растението на безсмъртието”, а хората го поставяли в гробниците на фараоните заедно с други дарове. Неговите противовъзпалителни и антибактериални свойства били познати още в цивилизациите на Индия, Китай, Гърция и Рим. И макар да произлиза от областите в Северна Африка, Южна Европа и Канарските острови, днес алое вера се отглежда в тропическия климат по целия свят.

Aloe Vera на капусли е специално създадена хранителна добавка, съдържаща сух екстрактот Алое Вера, която се използва за вътрешна употреба. Алое Вера действа имуностимулиращо, благодарение на съдържащите се минерали, аминокиселини и витамини.

Предоставената информация е единствено с образователна цел и не е предназначена да служи като база за профилактика или самолечение.

Допълнителна информация

Тегло 0.06 кг